čtvrtek 20. února 2014

Jde to dobře...

Páni, nevěděla jsem že to bude tak lehký nejíst maso. Vůbec ale vůbec mi nechybí! Dneska jsem znovu s jídlem naprosto spokojená. Tedy až na čokoládu. Je to divné, ale když jsem jí kus snědla, udělalo se mi špatně. To jsem nikdy neměla. (Ale tak nevadí. Ono mi neuškodí chvíli sladké vynechat. :D) 


Jinak ráno jsem zase dělala pozdrav slunci a večer se ještě nějak protáhnu. Dokonce bych řekla, že začínám dělat pokroky. Sice jen malinko ale i tak. (Nevím jestli je pokrok dotknout se ve stoje s propnutýma nohama dlaněmi země a dát si tak hlavu skoro mezi kolena (- promiňte, neumím to vysvětlit :D), protože někdo to udělá už na začátku. Ale já jsem za to strašně moc ráda. :D)

středa 19. února 2014

První den vegetariánem

Takže. Rozhodla jsem se, že budu vegetariánkou. Poslední dobou jsem se cítila pořád tak unaveně a pořád jsem to dávala za vinu masu. To mě ale až tak nepřesvědčilo. Dokázala to, kupodivu, babička. Když mi včera přinesla na talíři králíka (nějak zvláštně namletého a k tomu všemu špagety) upřímně, zvedl se mi žaludek. Pak už stačilo shlédnout pár videí o tom, jak se se zvířaty zachází a najednou.. Maso už mi nechutná. Je mi z něj špatně. A hlavně, to co jsem se všechno dozvěděla... Myslím si, že nejedení masa mi vůbec neuškodí, spíš naopak. :) (Dokonce i Buddha byl vegetariánem.)

Dnešní jídelníček

* Celozrná houska, plátkový sýr

* Brokolicová polévka

* Jogurt, mandarinka

* Bramborová polévka

* Sklenice mléka

Súrja namaskár (Pozdrav slunci)